Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/7) με τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι και με νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά μετά το 2021. «Το πήραμε, το πήραμε μαλ…ες» ήταν η πρώτη αντίδραση, με τη «διαφορά να είναι οριακή» από τον Νίκο Μπάρτζη όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο άλλοτε φίλος του ζεύγους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι η αδελφική σχέση τους ανήκει στο παρελθόν και μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Γεια σου» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως δεν είναι πια φίλοι με τον Σάκη γιατί παρέβη τον όρκο που είχαν δώσει κάποτε οι δυο τους όσον αφορά τον Γιώργο Κόρομι και πως αν ο νικητής και του φετινού survivor είχε σκοπό να τον καλέσει στον γάμο του μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει αφού παραδέχτηκε πως δεν έχει σκοπό να πάει.

«Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου. Αλλά από τη στιγμή που πούλησε τον όρκο μας, εγώ γιατί να είμαι μαζί του; Αυτό μπορεί να φαίνεται γελοίο σε εσάς και να το κοροϊδεύετε, αλλά δώσαμε όρκο ότι δεν θα είμαστε ποτέ με τον Κόρο γιατί έκανε χίλια δυο πράγματα. Μου έλεγε ο Σάκης “εγώ με αυτόν ποτέ” και πας του φτιάχνεις κοτσιδάκια και τον συστήνεις ως αδερφό σου στη Μαριαλένα; Όχι, δεν θα πάω στο γάμο τους. Δηλώνω εδώ στον ΣΚΑΪ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω φίλος με κάποιον που με έχει πουλήσει» είχε αναφέρει στην εν λόγω συνέντευξη.

Ενώ με αφορμή την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, ο Τριαντάφυλλος είχε κάνει ένα ποστάρισμα απαντώντας στους followers του πως θα στηρίζει τον Μπάρτζη.

Ο τραγουδιστής βλέποντας την έκβαση του παιχνιδιού, υποστήριξε ξεκάθαρα τον Νίκο Μπάρτζη όπως και στον μεγάλο τελικό.

«Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου. Μεγάλους παίκτες! Έφτασες τελικό. Μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου.

Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πώς πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες! Όλα καλά. Κέρδισε ο Σάκης με οριακή διαφορά αλλά κέρδισε όπως κέρδισες και εσύ. Μπράβο και τους δύο», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.