Για το περιστατικό με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα και τη σφαλιάρα που δέχτηκε από άνθρωπο της ασφάλειάς του όταν πήγε να τον πλησιάσει τοποθετήθηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σημειώνοντας ότι δεν έχει την ευθύνη ο άσος των Σπερς.

«Εργάζομαι στον κλάδο εδώ και χρόνια και έχω βρεθεί με μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο … Οι NSYNC κάποια στιγμή ήταν σαν τους Beatles… Τα κορίτσια έπεφταν πάνω τους όπου πηγαίναμε… Ούτε μία φορά στη ζωή μου δεν έχει χτυπήσει ποτέ ένας φύλακας άλλο άτομο ! Δεν το μοιράζομαι αυτό για να είμαι θύμα … Έχω αισθανθεί αβοήθητη στις περισσότερες καταστάσεις και η εμπειρία μου στο Βέγκας και η αντίδρασή μου ήταν μια κραυγή σε όλα τα επίπεδα … Θα το πω !! Όχι, δεν αισθάνομαι ότι έχω αντιμετωπιστεί ως ίσος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα … φυσικά όταν είδα το βίντεο ο ίδια …

Οι άνθρωποι που πραγματικά έτρεχαν γύρω μου όταν με άκουγαν να χτυπιέμαι με έκαναν να νιώθω ότι μετράω !! Δεν το γνώριζα εκείνη τη στιγμή… Το μόνο που μπορούσε να ακούσει ο κόσμος ήταν εγώ να λέω “άντε γ@@@” … που ήταν πολύ καλύτερο από το να τον χτυπήσω πίσω !! Είτε έτσι είτε αλλιώς, είμαι ακόμα μία μεγάλη φαν του παίκτη του ΝΒΑΔεν φταίει αυτός, η ασφάλειά του με χτύπησε... Σκατά συμβαίνουν !! Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη Παρασκευή», έγραψε στο Instagram.