Τα απομνημονεύματα του τραγουδιστή Άαρον Κάρτερ, που βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του, θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα και μεταξύ άλλων αναφέρει πως είχε κάνει σεξ με τη Χίλαρι Νταφ, όταν εκείνη ήταν 13 ετών.

Ο τραγουδιστής, στα απομνημονεύματά του, που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, είχε σημειώσει πως υπήρξε ο πρώτος ερωτικός σύντροφος της Χίλαρι Νταφ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας.

«Η Χίλαρι κι εγώ χάσαμε την παρθενιά μας ο ένας με τον άλλον σε ένα ξενοδοχείο… στο Λος Άντζελες. Νομίζω ότι ήταν τα γενέθλιά της, ίσως τα 13 της, αλλά δεν θυμάμαι. Οι φίλοι της μπήκαν μέσα και εμείς απλώς τους φωνάξαμε να φύγουν», αναφέρει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη nypost.com.

Παρόλα αυτά, η Νταφ δεν επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Κάρτερ και εκπρόσωπος της ανέφερε: «Δεν θα σχολιάσουμε ποτέ την προσωπική ζωή της Νταφ με αυτόν τον τρόπο», ενώ η ίδια η ηθοποιός επέκρινε το βιβλίο του άλλοτε αγαπημένου της, λέγοντας για τη βιογραφία «ανενημέρωτη, άκαρδη, αρπαγή χρημάτων».

Από την άλλη η ομάδα του Κάρτερ σε μία δήλωσή τους, ανέφεραν για τα σχόλια της τραγουδίστριας: «Αυτή είναι μια εποχή πένθους και προβληματισμού και όχι άκαρδους αρπαγής χρημάτων και αναζήτησης προσοχής».

«Ο Άαρον δούλευε πάνω σε ένα βιβλίο για τη ζωή του πριν από τον θάνατό του. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να το τελειώσει» σημείωνε και η ανακοίνωση του δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος.