Τρισευτυχισμένη είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τις τελευταίες ώρες αφού 13 χρόνια αφότου κατάφερε να… σπάσει τα δεσμά της κηδεμονίας της, αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμ Ασγκάρι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ένα μυστήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες σε στενό κύκλο και μόλις 60 καλεσμένους.

Από την οικογένεια της Britney Spears, καλεσμένος στο γάμο της ήταν μόνο ο αδερφός της Μπράιαν, κάτι το οποίο θεωρείται λογικό με βάση τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ποπ σταρ και τους οικείους της.

Οι γιοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δεν παραβρέθηκαν στην τελετή ωστόσο ο δικηγόρος του πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν μίλησε στο People και ανέφερε πως «οι γιοι της είναι πολύ ευτυχισμένοι για εκείνη».

Λίγοι και καλοί οι καλεσμένοι

Μπορεί η λίστα των καλεσμένων να ήταν μικρή όμως ήταν άκρως λαμπερή. Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο Λος Άντζελες ήταν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz όπως η Μαντόνα, η Πάρις και η Κάθι Χίλτον, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελένα Γκόμεζ, ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, η Μαρία Μενούνος, αλλά και η Ντονατέλα Βερσάτσε, η οποία και επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της.

Απλό αλλά εντυπωσιακό το νυφικό της

Εντυπωσιακό και απλό ήταν το νυφικό το οποίο επέλεξε να φορέσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ένα στενό μπούστο με χαμηλή λαιμόκοψη κι ένα τεράστιο σκίσιμο μέχρι τους γοφούς, στο πλάι της φούστας ήταν τα χαρακτηριστικά του νυφικού που φόρεσε η τραγουδίστρια. Το συνδύασε με ένα μακρύ πέπλο και στον λαιμό της υπήρχε ένα λευκό choker με ένα διαμάντι στο κέντρο.

Η Britney Spears επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με βραχιόλια με διαμάντια και διάφανα λευκά γάντια.

Το «ντου» του πρώην συζύγου της

Φυσικά, όπως σε κάθε γάμο, έτσι και σε αυτόν δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ, θέλησε να της χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και γι’ αυτό το λόγο εισέβαλε στο χώρο ενώ μετέδωσε σε live streaming την εισβολή,

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 40χρονο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό. Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram, καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.