Η Νάντια Μπουλέ έδωσε τις δικές της απαντήσεις για όλα όσα της καταλογίζουν, το τελευταίο διάστημα. Μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής» για τη σχέση της με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και δήλωσε πως εξοργίζεται όταν συνδέουν την επαγγελματική της πορεία με το σύντροφό της.

«Νομίζω ότι έχω δείξει ξεκάθαρα ότι κάνω τα δικά μου μικρά και σταθερά βήματα και θεωρώ λάθος να υπάρχει αυτή η διαρκής σύνδεση με το συγκεκριμένο πρόσωπο επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου έτυχε για ένα διάστημα έξι μηνών να συνδεθούν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά μου», είπε η παρουσιάστρια του «Top Chef».

Είπε ακόμη ότι από μικρή ακούει πως δεν πρέπει να μπερδεύονται τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά αλλά εκείνη επέλεξε να βάλει μπροστά το συναίσθημα και όχι τη λογική και κοιτάζοντας πίσω δεν το έχει μετανιώσει.

Δουλεύει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και το πρόγραμμα που παρουσιάζει της φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Με την Ευγενία Μανωλίδου ανέφερε ότι έχουν καλές σχέσεις, χωρίς να είναι φίλες, αλλά αν συναντηθούν σε κάποιο κοσμικό γεγονός μιλάνε.