Αν νομίζει κάποιος ότι μοναδικό… gaga χαρακτηριστικό της ομώνυμης ποπ σταρ είναι το ντύσιμό της, κάνει λάθος. Η Lady Gaga υπερασπίζεται τον τίτλο της και σε αυτά που φοράει αλλά και σε αυτά που… σκέφτεται!

Το μόνιμο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και δεν μπορεί να λύσει ακούει στο όνομα Ράιαν και δεν ανήκει σε αυτήν τη διάσταση. Ο Ράιαν είναι φάντασμα και έχει γίνει η… σκιά της Lady Gaga, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα The Daily Star, που επικαλείται ως πηγή έναν στενό συνεργάτη της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο Ράιαν είναι ο μεγάλος βραχνάς της Gaga, αλλά όχι ο μόνος. Και το φάντασμα μια πεθαμένης θείας της την πολιορκεί εδώ και καιρό, αλλά γι’ αυτό δεν ανησυχεί.

Τον Ράιαν όμως θέλει να τον στείλει όσο πιο μακριά γίνεται, γι’ αυτό και έχει φέρει αρμόδιους κυνηγούς φαντασμάτων να εξολοθρεύσουν την άυλη παρουσία που νοιώθει συνεχώς δίπλα του.

Στο επιτελείο που έχει προσλάβει, σύμφωνα με την Espresso, για να απαλλαχτεί από τον Ράιαν, είναι και ένα μέντιουμ, το οποίο επικοινωνεί με το ανεπιθύμητο φάντασμα καθημερινά και του ζητάει να αποδεσμεύσει τη Lady Gaga από την απειλητική πολιορκία του.