Συνέντευξη στην κάμερα του «Breakfast@Star» παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ έκανε και το σχόλιό της για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Τι πρέπει να κάνω εγώ που η Ελένη αποχωρεί από το MEGA; Να λιποθυμήσω; Από την Ελένη τα περιμένω όλα, μέχρι και εμφύλιο πόλεμο να κάνει», σχολίασε η Βάσια Τριφύλλη για την Ελένη Μενεγάκη.

«Να με προτείνετε κι εμένα για το “TV Queen”, προηγούμαι όλων. Χαίρομαι για τον φίλο μου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που θα είναι διευθυντής στην ακαδημία. Μου αρέσει γενικά ο Ανδρέας. Θα ήθελα ο Alpha να του δώσει μία δική του εκπομπή», πρόσθεσε.

«Μπράβο στον Γρηγόρη που θα έχει τρεις εκπομπές στον ΑΝΤ1 του χρόνου. Μου αρέσει αυτό το μαναράκι. Πάχυνε κι άλλο; Όχι. Γρηγόρη, να αδυνατίσεις. Σου πάει πιο πολύ», είπε η Βάσια Τριφύλλη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τέλος, η Βάσια Τριφύλλη άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Zάρι», που θα διαγωνιστεί φέτος στη Γιουροβίζιον και η αντίδρασή της ήταν επική! «Την τσιμπάνε; Δεν μου αρέσει. Γενικά ως άκουσμα δεν μου αρέσει, οποιασδήποτε χώρας κι αν ήταν», σχολίασε χαρακτηριστικά.