Η Έμμα Στόουν αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα καθώς το «Έμμα» είναι το καλλιτεχικό της.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Curse», Νέιθαν Φίλντερ, στο περιοδικό «Hollywood Reporter» αποκάλυψε πως το πραγματικό της όνομα είναι «Έμιλυ» και ότι προτιμά να την αποκαλούν με αυτό.

Μάλιστα διευκρίνισε ότι όσοι συνεργάζονται μαζί της την αποκαλούν «Έμιλυ». «Όταν τους γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι το κάνουν» είπε η 35χρονη μούσα του Γιώργου Λάνθιμου.

Όπως εξήγησε στο περιοδικό αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της επειδή μια άλλη ηθοποιός που ονομαζόταν Έμιλι Στόουν ήταν ήδη μέλος του SAG-AFTRA.

Πώς προέκυψε το «Έμμα»

Πριν από πέντε χρόνια, η Έμμα Στόουν αποκάλυψε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον ότι ήταν μεγάλη θαυμάστρια των «Spice Girls». «Ημουν σούπερ ξανθιά και το πραγματικό μου όνομα είναι “Έμιλι”, αλλά ήθελα να με λένε “Έμμα” λόγω της Baby Spice, και μάντεψε τι; Τώρα είμαι», είπε με ενθουσιασμό στον παρουσιαστή.

«Δεν ήταν απαραίτητα εξαιτίας της, αλλά ναι, στη Β’ δημοτικού, πήγα στη δασκάλα την πρώτη μέρα και της ζήτησα να με φωνάξει Έμμα; Ναι το έκανα. Και ήταν λόγω της Έμμα Λι Μπάντον από τις Spice Girls; Ναι, ήταν» συμπλήρωσε η ηθοποιός.