Μπορεί το reunion των «Spice Girls» στα 50ά γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ να ενθουσίασε τους θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος των 90s, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα και φιλικά μεταξύ τους.

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η Τζέρι Χάλιγουελ και η Mel B ήταν σε απόσταση κατά τη διάρκεια του λαμπερού πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ. Μάλιστα στην κοινή φωτογραφία τους που δημοσίευσε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας στο προφίλ της στο Instagram επέλεξαν να βρίσκονται στα αντίθετα άκρα.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής «Τhe Sun» η 51χρονη Τζέρι Χάλιγουελ και η 48χρονη Mel B δεν μιλούν μεταξύ τους καθώς έχουν παρεξηγηθεί σχετικά με ένα θέμα που αφορά την ηλικία της πρώτης. Η Mel B ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι η Τζέρι Χάλιγουελ λέει ψέματα για την ηλικία της εδώ και χρόνια, υποστηρίζοντας ότι η Ginger Spice δεν είναι 51 ετών. Η Scary Spice ισχυρίστηκε ότι η Τζέρι Χάλιγουελ κρατούσε πάντα το διαβατήριο κοντά της, ώστε κανείς να μην ξέρει την ηλικία της.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από αυτές της δηλώσεις, οι δύο τραγουδίστριες δεν έχουν πια επαφές και κρατούν μια απόσταση η μία από την άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ, η Mel Β προσπάθησε να πλησιάσει την Τζέρι Χάλιγουελ χωρίς επιτυχία. «Η Τζέρι δεν φαινόταν να την ενδιαφέρει να ακούσει τι είχε να πει η Mel B και έφυγε» σημείωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η ώρα να τραβήξουν την ομαδική τους φωτογραφία, η Τζέρι κρατήθηκε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την Mel B, κάτι που ήταν άβολο να το βλέπεις».

Ακόμα και στο βίντεο που τράβηξε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με το πρώην συγκρότημα να τραγουδάει και να χορεύει, η Μel B και η Τζέρι Χάλιγουελ, βρισκόντουσαν στα αντίθετα άκρα.

Θυμίζουμε ότι η Μel Β είχε ισχυριστεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Τζέρι Χάλιγουελ με την δεύτερη να αρνείται το γεγονός.