Ο Έλον Μασκ είδε ένα βίντεο από την εποχή που η Ελένη Τσολάκη έλεγε με κέφι και χορό κάθε μέρα τον καιρό στην εκπομπή «Happy Day» και γοητεύτηκε από την παρουσιάστρια.

Τον γύρο του διαδικτύου και του twitter κάνει τελευταία ένα meme που συγκρίνει πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με τον Έλον Μασκ να σπεύδει να το σχολιάσει, σημειώνοντας: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Στα δύο βίντεο, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, η οποία παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο τον καιρό στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day, όπου συμμετείχε.

Ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ, είδε το συγκριτικό βίντεο και πίστεψε ότι στην Ελλάδα ξυπνάμε κάθε μέρα έτσι…

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιο βίντεο της Ελένης Τσολάκη που λέει τον καιρό στο «Happy Day» γίνεται viral τόσα χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη εκπομπή. Το ίδιο είχε συμβεί και στο TikTok με πολλούς να σχολιάζουν πόσο ωραίο είναι να παρουσιάζεται ο καιρός με αυτόν τον εύθυμο τρόπο.