Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περιέγραψε με θετικά λόγια την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα παρουσιάσει το «TV Queen» μέσα από την συχνότητα του Open. Πώς όμως αντέδρασε στο ενδεχόμενο να κάνει guest εμφάνιση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

«Πήγε καταπληκτικά η συνάντηση. Θα είναι live η εκπομπή. Είμαι υπέρ του ζωντανού, έχει άλλο νεύρο το ζωντανό. Η Ιωάννα ήταν μία χαρά, παρακολουθούσε πολύ προσεκτικά και άκουγε. Ήταν η καλύτερη μαθήτρια στην ανάγνωση της σκαλέτας, ενώ εγώ ήμουν ο πιο ζωηρός μαθητής γιατί είχα πολλές προτάσεις να κάνω. Όποτε συμμετείχε και η Ιωάννα υπήρχε ένα θετικό κλίμα ενός ανθρώπου που αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να γίνει έτσι έναντι του άλλου. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Κάθεται απέναντί μου. Είναι πάρα πολύ όμορφη, πολύ γλυκιά» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το ρεπορτάζ που τη θέλει να κάνει guest, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε: «Δεν το έχω ακούσει για τη Σπυροπούλου. Είναι την ημέρα που θα αρρωστήσω, ε;» με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά σε γέλια.