Η Ζωή Ασουμανάκη ήταν η παίκτρια που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (14/02), αφού ηττήθηκε στη μονομαχία από τις συμπαίκτριές της, στην κόκκινη ομάδα.

Μετά τα αγωνίσματα ασυλία και τις ψηφοφορίες, υποψήφιες για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν οι Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα, Όλγα Πηλιάκη και Ζωή Ασουμανάκη.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη βγήκαν νωρίς-νωρίς από την εξίσωση της αποχώρησης, αφήνοντας τις άλλες δυο παίκτριες των Διασήμων να παλέψουν για την παραμονή τους στο Survivor.

Οι δυο παίκτριες μπήκαν στον στίβο μάχης με την Μαρία Αντωνά να κερδίζει με σκορ 4-2 και βγάζοντας τη Ζωή Ασουμανάκη εκτός παιχνιδιού.

«Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμοιβή του νεαρού μοντέλου από την παραγωγή Survivor ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι, αφού έμεινε τρεις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, αποχώρησε βάζοντας 3.000 ευρώ το λογαριασμό της.