Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου μετά από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό που διατηρούσε ο πατέρας της στο Facebook όσο βρισκόταν στη ζωή.

Στο εν λόγω βίντεο ο εκλιπών ηθοποιός τραγουδά στη μητέρα του, η οποία και αυτή έφυγε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα από τη ζωή.

Η Λήδα Μανθοπούλου ζήτησε να σταματήσουν οι αναρτήσεις και αυτοί που βρίσκονται από πίσω να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας «Απαράδεκτο και τεράστια αγένεια προς την οικογένειά του που έχουν μείνει πίσω. Δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα όλο αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων η 18χρονη στο σχόλιο της.

Το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του Αίαντα Μανθόπουλου είναι η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλου, και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις της με την κόρη του ηθοποιού είναι τεταμένες.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» εξασφάλισε δηλώσεις τόσο από την τελευταία σύντροφο του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, η οποία διαχειρίζεται το προφίλ του όσο και από την ίδια τη Λήδα Μανθοπούλου.

«Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή και όταν τους χάσουμε αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Εύχομαι η ενδοσκόπηση να χαρίσει στην κόρη του Αίαντα ηρεμία και γαλήνη στη ψυχή της» ανέφερε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Ξέρουμε ότι η κυρία Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ και έχει τη συσκευή, που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στο ποστ στο Facebook. Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτήν την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αντί να επικεντρωθούμε εγώ κι ο αδερφός μου, ο Χρήστος, σε αυτό το πένθος, και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, που δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του. Είναι απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί όλο αυτό, αλλά υπάρχουν παιδιά στη μέση, που ξέρουν τι γίνεται και ξέρουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει.

Ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να ανεβάζει ποστ και να εκφράζεται στον δικό του λογαριασμό, όχι στον λογαριασμό ενός συγχωρεμένου ανθρώπου όμως. Είναι ηθικά λάθος. Θέλω να σας αναφέρω ότι εγώ κι ο αδερφός μου παραμένουμε μπλοκαρισμένοι. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους» είπε η Λήδα Μανθοπούλου στην Μένια Κούκου.

Η δύσκολη μάχη της 18χρονης κόρης του Αίαντα Μανθόπουλου – Η συγκινητική ανάρτησή της και η αποκάλυψη του προβλήματος υγείας της

Η 18χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού με μια δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις για τον πατέρα της, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως παλεύει με την σκλήρυνση κατά πλάκας, μια πολύ δύσκολη νόσο.

«Όταν έφυγες, δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια ή μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου 18 χρόνια. Όσα περάσαμε: κλάματα, χαρές, νοσοκομεία, τσακωμοί, γέλια, νίκες στον στίβο, άπειρες παραστάσεις στο θέατρο, που σε έβλεπα με τον αδερφό μου πίσω στα καμαρίνια και μαθαίναμε τα λόγια πιο γρήγορα από σένα. Το θέατρο που έδινε και δίνει σε εσένα, στον αδερφό μου, στη μητέρα μου και σε εσένα πάντα ζωή, είναι κάτι που μας ενώνει και τους τέσσερις μας μαζί. Όταν έφυγες, πήγα και έκανα τις μάσκες του θεάτρου τατουάζ για εμάς, για εσένα… για να σε έχω πάντα δίπλα μου, για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ και να γελάω και να κλαίω, για να μου απαλύνει τον πόνο που ζω όλους τους μήνες, παλεύοντας ταυτόχρονα με την σκλήρυνση κατά πλάκας… Η μονάκριβη σου κόρη, όπως με φώναζες, σε αγαπάει στο άπειρο και πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση αυτή με τις παρακάτω φωτογραφίες: