Ο Νταμιάνο Νταβίντ και η Ντάβ Κάμερον φημολογούταν πως ήταν ζευγάρι εδώ και καιρό, αλλά μέχρι πρόσφατα οι παπαράτσι δεν είχαν καταφέρει να τους «συλλάβουν» σε κάποιο τρυφερό τετ α τετ. Μέχρι που τους φωτογράφησαν να φιλιούνται παθιασμένα σε παραλία του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Ο 24χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι – χέρι στην παραλία Bondi Beach και να ανταλλάσσουν φιλιά και τις φωτογραφίες δημοσίευσε το ιταλικό περιοδικό «Chi» κι έπειτα έγιναν viral στα social media καθώς οι δύο καλλιτέχνες είναι από τους πλέον αγαπημένους της νέας γενιάς κι έχουν μεγάλο fanbase.

Κι αυτές οι εικόνες είναι η επιβεβαίωση της σχέσης τους με τις φήμες να τους θέλουν μαζί εδώ και εβδομάδες ιδίως αφότου η Νταβ έγινε αντιληπτή να φεύγει από συναυλία των Maneskin, του συγκροτήματος του Ιταλού τραγουδιστή, στη Βραζιλία, ενώ υπήρχε και… σούσουρο στα ιταλικά ΜΜΕ και όχι μόνο πως τους είχαν δει να φιλιούνται στη διάρκεια ενός πάρτι. Μάλιστα, εκείνη ήταν η δεύτερη φορά μέσα στο 2023 που παρακολούθησε από κοντά την ιταλική μπάντα. Το ίδιο είχε συμβεί και το περασμένο Σεπτέμβριο όταν οι Maneskin έπαιξαν στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.

Από το Sanremo στη Eurovision και από την Disney στους πλατινένιους δίσκους

Ο Νταμιάνο Νταβίντ, γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999 είναι ο τραγουδιστής και πολλές φορές ο στιχουργός των τραγουδιών του ιταλικού ροκ συγκροτήματος Maneskin. Οι Maneskin έγιναν διάσημοι όταν κέρδισαν το διεθνούς φήμης φεστιβάλ Sanremo το 2021 και στη συνέχεια κατέκτησαν και την πρώτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το κομμάτι «Zitti e buoni».

Η Νταβ Κάμερον, τώρα, γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1996 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά Liv and Maddie του Disney Channel για την οποία κέρδισε και βραβείο Emmy. Έχει παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές στη διάρκεια της καριέρας της, ενώ φέτος κυκλοφόρησε και το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο Alchemical: Vol 1, που έγινε πλατινένιο.