Τα όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής καριέρας σχολίασε τη Δευτέρας η Νανά Παλαιτσάκη. Τονίζοντας ότι «πριν την αποθεώσουν την αρνήθηκαν» δήλωσε πως ο κόσμος έφτασε στο σημείο να της φιλάει τα χέρια.

«Η Ρούλα Κορομηλά είχε δεχτεί σκληρά πυρά από τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ» δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» τονίζοντας ότι τελικά «οι τηλεθεατές λάτρεψαν και αποθέωσαν την παρουσιάστρια».

«Την σνομπάριζαν»

«Την θεωρούσαν ένα εξαιρετικό λαϊκό άτομο, που δεν ήταν… ”ικανό” για την εποχή εκείνη να φιλοξενήσει ανθρώπους που ήταν πολιτικοί ή τραγουδιστές. Την σνομπάριζαν», δήλωσε αναφερόμενη στους κριτικούς της εποχής η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ο κόσμος της πετούσε τάματα. Η Ρούλα περπατούσε, το θυμάμαι, και της φιλούσαν τα χέρια, την υποδέχονταν σαν να ήταν η Μαντόνα. Πριν φτάσει σε αυτή την αποθέωση την αρνήθηκαν και την κριτίκαραν πολύ άσχημα. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν ευαίσθητη και έδινε χώρο στο να απαντά και να στενοχωριέται» δήλωσε κλείνοντας.