Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, τα block στο Instagram αλλά και το Shopping Star το οποίο παρουσιάζει.

«Βιώνω τους πρώτους μήνες του Shopping Star ήρεμα, χαλαρά και με όρεξη. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που γίνονται για μένα, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα και έχουν να προσφέρουν κάτι σε μένα με το σχόλιο τους» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και παραδέχθηκε πως: «Δεν θα κάτσω να διαβάσω τι γράφουν για μένα στα social media».

«Αν κάνεις έναν ψεύτικο λογαριασμό, από την στιγμή που είναι συνδεδεμένος με το mail σου, δεν φαίνεται; Μια φορά κάποιος έκανε ψεύτικο λογαριασμό και μου εμφανίστηκε ποιος ήταν, αλλά δεν θα πω το όνομά του, δεν θέλω να τον στεναχωρήσω» σημείωσε το μοντέλο και παρουσιάστρια ενώ τόνισε πως: «Πολλοί λένε διάφορα για να είναι στην τηλεόραση, αλλά μετά που σε βλέπουν στο δρόμο, ντρέπονται και σου ζητάνε συγγνώμη».

Σε ερώτηση αν κάνει block στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε πως: «Δεν είμαι πέντε χρονών για να κάνω μπλοκ στο Instagram» και πρόσθεσε: «Δεν είμαι απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση. Γενικά στη ζωή μου δεν είμαι απεγνωσμένη. Αν νιώσω ποτέ απόγνωση, θα είναι για γκόμενο».