Μετά το τέλος του live επεισοδίου του Fame Story της Παρασκευής (03/11), ο τράπερ Light παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξαπέλυσε εκ νέου προσβολές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους. Ο Light στις νέες του δηλώσεις έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ηλικία του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ αναρωτήθηκε για ποιο λόγο πρέπει να μετράει η γνώμη του παρουσιαστή.

Μεταξύ άλλων ο τράπερ ανέφερε: «Έχω μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Έχουμε beef. Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Ποιο πράγμα είναι ηλικιακός ρατσισμός; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι κυρίως αντίστροφος. Είναι αυτοί που είναι 150 χρονών, οι οποίο θεωρούν ότι επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Ο σεβασμός κερδίζεται. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας; Είναι αυτοί οι άνθρωποι που λένε “Ποιος είναι ο Light που είναι 20 χρονών και με τι εχέγγυα μιλάει;”.

Δεν νομίζω ότι ο κύριος Αντρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έχει ζήσει την εποχή των παχέω αγελάδων, έχει βγάλει πάρα πολλά εκατομμύρια, έχει φάει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Αν κάτι είναι, σίγουρα δεν είναι θύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι της γενιάς τους κιόλας.

Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση που είμαστε εμείς οι νεότεροι και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην θυματοποιούν τους εαυτούς τους, είναι λίγο αστείο για εμάς όταν το βλέπουμε. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μην μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο, να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν ήταν το δικό μου.

Επειδή τον googlαρα και είδα ότι κάνει 50 χρόνια trash και στα 75 του αντί να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια, είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου και εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Ως τι να μετράει η γνώμη του; Του Catman μετράει η γνώμη;

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε ο κύριος Μικρούτσικος ότι για κάποιο λόγο πρέπει να τον θυμηθούμε και να τον συζητήσουμε. Εγώ τη δουλειά μου κάνω, την δουλειά που με έχουν επιλέξει και με πληρώνουν να κάνω. Και αυτός τη δουλειά του κάνει. Όλα καλά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

«Είναι ανύπαρκτος»

Η απάντηση – τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου ήρθε μετά το τέλος της προβολής του σχετικού βίντεο στον «αέρα» της Super Κατερίνα.

«Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο. Είτε μιλάει, είτε δεν μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις αηδίες του που δεν με απασχολούν. Με απασχολεί στο βαθμό και στο μέτρο που είναι σε μια επιτροπή, μιας μουσικής εκπομπής παιδιών με ταλέντο. Σε αυτήν την εκπομπή πάνε άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τη μουσική, λένε την άποψή του και κρίνουν τα παιδιά. Εκεί μπαίνει η απασχόλησή μου ως κριτής των τηλεοπτικών πραγμάτων.

Το τι λέει το ανίδεο και άσχετο πλάσμα δεν με αφορά. Δεν με ακουμπάει γιατί όλα τα παραπληροφορεί. Ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες, την έφτασε στα όρια των… 500 ετών.

Γκουγκλάρισε και είδε τον αδερφό μου στιχουργό… Εξαιρετικός. Και γκουκλάρει και δεν ξέρει τι διαβάζει, είναι άσχετος.

Διαγράφει όλη την ελληνική μουσική. Είναι ακίνδυνος του κερατά, γιατί είναι ανυπόστατα και τερατολογήματα αυτά που λέει. Το θέμα είναι ότι είδα και τα πρώτα βήματα, η ασχετίλα, να βάζει το ποδαράκι του και στα πολιτικά.

Δεν μας φτάνει ότι βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Πού τον βρήκαν αυτόν; Με τι εχέγγυα;

Είναι ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Εγώ είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση» απάντησε σε έντονο ύφος ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.