Στο ετησίο Art + Film Gala του LACMA, του Μουσείου Τεχνής του Λος Άντζελες, που διοργάνωσε ο οίκος Gucci, δεν ξεχώρισαν μονάχα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Τα φωτογραφικά φλας άστραψαν και για τον Πέδρο Πασκάλ που συνοδευόταν από την τρανς αδερφή του, Λουξ.

Ο Χιλιανός ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από το Game of Thrones και το Narcos κι έπειτα από τις επίσης μεγάλες επιτυχίες The Mandalorian και The Last Of Us, εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι, ενώ η αδερφή του φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

Η σχέση του με την Λουξ

Ο Πέδρο Πασκάλ έχει μιλήσει στο παρελθόν για το ρόλο που έχει η Λουξ στη ζωή του. Αν και δεν βλέπονται όσο συχνά θα ήθελε λόγω του φορτωμένου προγράμματός του εξαιτίας των γυρισμάτων που συμμετέχει.

Έχει πει πως βλέπει σ’ εκείνη στοιχεία της μητέρας τους, Βερόνικα, η οποία αυτοκτόνησε το 2000. «Είναι και ήταν πάντα ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους και προσωπικότητες που έχω γνωρίσει ποτέ», δήλωσε και σημείωσε πως είναι ιδιαίτερα προστατευτικός προς την Λουξ. «Η προστατευτική μου πλευρά είναι… θανατηφόρα! Αλλά χρειάζομαι την αδερφή μου περισσότερο από ό,τι εκείνη χρειάζεται εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Λουξ, αν κι έχει 17 χρόνια διαφορά από το μεγαλύτερο αδερφό της, ακολούθησε τα βήματά του καθώς ασχολείται με την υποκριτική, ενώ κάνει παράλληλα και βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Αποκάλυψε πως είναι τρανς το 2021. Η ίδια υποστήριξε πως ο αδερφός της λειτούργησε σαν «οδηγός» της στη διάρκεια της φυλομετάβασής της, λέγοντας ότι «ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που με ώθησαν να αρχίσω να διαμορφώνω τη δική μου ταυτότητα».

«Το να ζω στον κόσμο ως γυναίκα είναι πολύ πιο απλό για μένα, αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι τα non-binary άτομα πρέπει να έχουν ορατότητα στην κοινωνία», συμπλήρωσε.