Ένας 74χρονος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του Μεσολογγίου την Πέμπτη (27/7) και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο μιας και ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα messolonghivoice.gr, ο άνδρας πήγαινε προς το αγρόκτημά του με το μηχανάκι όταν στο δρόμο του εμφανίστηκαν δύο αδέσποτα σκυλιά που του επιτέθηκαν και τον έριξαν και στη συνέχεια του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε και πάλι με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του Μεσολογγίου είναι χρόνιο και ούτε η παρούσα δημοτική αρχή κατάφερε να δώσει κάποια λύση με τους δημότες να αναγκάζονται να πηγαίνουν στα αγροκτήματα τους ή να κάνουν τον περίπατο τους με ξύλα στα χέρια ώστε να αποφύγουν επιθέσεις από αγέλες αδέσποτων σκύλων.