Θα βρεθεί ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα; Ποιοι έχτισαν το Στόουνχεντζ; Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ στη συνέχεια κυκλοφορεί χωρίς παντελόνι; Τι περιμένει να ακούσει η μακαρονάδα Pesto;

Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από τα άλυτα μυστήρια της ζωής για τα οποία δεν θα πάρουμε ποτέ ικανοποιητική απάντηση. Ωστόσο, υπάρχει ένα ερώτημα που μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να αφαιρέσουμε από τη λίστα και το οποίο θα σταματήσει να μας προβληματίζει και να μας κρατάει ξύπνιους τα βράδια, διότι η επιστημονική ομάδα του efood βάζει επιτέλους ένα τέλος σ’ ένα άλυτο μυστήριο της ανθρώπινης ύπαρξης: Από που βγαίνει το Ακής;

Έπειτα από πολύωρες έρευνες, μελέτες αρχαίων χειρόγραφων, διεξαγωγή επικίνδυνων πειραμάτων και ανάλυση χιλιάδων καθημερινών συζητήσεων η απάντηση δόθηκε!

Ένα όνομα ζητά πατρότητα

Εύλογα σκέφτεται κανείς ότι όπως κάθε υποκοριστικό, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η απάντηση προέρχεται από κάποιο αρχικό όνομα. Από ποιο όμως;

Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο θα δούμε ότι το Άκης δεν συνδέεται με κάποιο αρχαίο όνομα. Αναξιμανδράκης; Πλατωνάκης; Αλλά ούτε και με τον πρώτο άνδρας επί της γης και το σόι του: Αδαμάκης, Αβελάκης, Καενάκης…

Πριν προλάβεις να απαντήσεις με βεβαιότητα «Μα αυτό είναι εύκολο! Έχω έναν φίλο Άκη που το πραγματικό του όνομα είναι… ». Σκέψου ότι όλοι έχουμε έναν φίλο ή γνωστό που τον φωνάζουμε Άκη, αλλά το βαφτιστικό του όνομα είναι Γιώργος, Απόστολος, Δημήτρης… και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!

Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία ως προς την πατρότητα του ονόματος Άκης με αυτή τη διαδικασία.

Έτσι, έπειτα από αμέτρητες ώρες με το πρόσωπο χωμένο σε σκονισμένα βιβλία και παπύρους, η επιστημονική ομάδα αποφάσισε ότι η απάντηση δεν βρίσκεται στο παρελθόν αλλά στο παρόν.

Ο Άκης ζει ανάμεσά μας

Όπως κάθε ερευνητής που σέβεται την υπόληψη του, έτσι και οι επιστήμονες του efood κατάλαβαν γρήγορα, ότι με κίνδυνο της ζωής τους, θα έπρεπε να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά με τα αντικείμενα της έρευνας, ώστε να παρακολουθήσουν αενάως τις συνήθειες τους και τις συζητήσεις τους προκειμένου να λάβουν μία ξεκάθαρη απάντηση.

Έγιναν λοιπόν ένα με το περιβάλλον, και παρακολούθησαν προσεκτικά καθημερινές συζητήσεις. Έτσι λοιπόν, η απάντηση στο ερώτημα δόθηκε απ’ όλους εμάς!

Αρκεί να δούμε ένα παράδειγμα μίας τυπικής συζήτησης δύο καθημερινών ανθρώπων:

– Πεινάω! εσύ;

– Και εγώ. Κάτσε να μπω efood να παραγγείλουμε κάνα φαγητάκι

– Κοίτα για καμιά προσφορά 1+1 δωράκι

– Έχει μία πολύ καλή με ένα ταλιράκι και μάλιστα φαγητό του Ακη!

– Πετρετζίκη;

– Ε τι ρωτάς; Υπάρχει άλλος Άκης;

– Τέλεια! Φαγητάκι με ένα ταλιράκι από τον Άκη! καλά τι βγάλαμε και σήμερα.

– Και αύριο και μεθαύριο μη σου πω…

Συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία της έρευνας και δημιουργώντας μία ιδιαίτερα περίπλοκη εξίσωση, όπου η συχνότητα του – ακή σε μία συνομιλία μένει αμετάβλητη στο χρόνο, ανεξάρτητα του αριθμού των ατόμων που συμμετέχουν και πάντα σε συνάρτηση με το efood και τον Άκη Πετρετζίκη και τα διαιρέσουμε με το τετράγωνου της ρίζας του…

Τέλος πάντων, για να μη σας κουράζουμε με πολύπλοκα πράγματα, η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια μας και είναι πολύ απλή! Το Άκης βγαίνει από τις προσφορές του efood με τον Άκη πετρετζίκη!

efood και ο Άκης πετρετζίκης συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και σου προσφέρουν απίστευτες προσφορές για να απολαύσεις υπέροχο φαγητακι!

Στις νέες προτάσεις φαγητού και στα ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, προσφορές 1+1, φάε με 5€, το πρόγραμμα Rubies που «επιβραβεύει» τον χρήστη με εκπτωτικά κουπόνια, τα Breakfast Deal και φυσικά η αγαπημένη σε όλους τυχερή πεινιάτα!

Όλες οι προσφορές είναι σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες, έτσι ώστε να δημιουργούν μία μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε χρήστη!

Και επειδή με όλα αυτά θα σου έχει ανοίξει σίγουρα η όρεξη και για να μη πεις το ψωμί -ψωμάκι, μπες στο efood, βρες την προσφορά που σου ταιριάζει καλύτερα και παράγγειλε από τα αγαπημένα σου καταστήματα, εύκολα, ξεκούραστα και κυρίως οικονομικά!