Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 6χρονο Νικόλα, που είχε μεταφερθεί από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εγκεφαλική αιμορραγία. Το αγόρι αποσωληνώθηκε και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ όπως αναφέρει το thestival, έχει νευρολογική επαφή με το περιβάλλον. Οι θεράποντες ιατροί του ανήλικου παιδιού αναμένουν την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του τα επόμενα 24ωρα.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης η κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ ήταν μεγάλη, προκειμένου ο μικρός Νικόλας να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού ήταν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση. Μοτοσυκλέτες και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. συνόδευσαν το ασθενοφόρο από την περιοχή της Σίνδου έως το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και παρόλο που η πομπή διέσχισε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο.

«Φτάσαμε πάρα πολύ γρήγορα. Αλλιώς θα αργούσαμε, δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσουμε εγκαίρως. Το ευχαριστώ όχι είναι λίγο, δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Ήταν μεγάλη επιχείρηση, δεν ήταν κάτι απλό» είχε πει ο πατέρας του 6χρονου.