Στη φάση των καταθέσεων βρίσκεται η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη η οποία σόκαρε την κοινή γνώμη. Συγκεκριμένα, μάρτυρες έχουν κληθεί και καταθέτουν, ενώ όπως ανέφερε η εκπομπή Τ- Live, δεν είναι από τα άμεσα περιβάλλοντα των δυο πλευρών, δηλαδή του γυμναστή και της πρώην συντρόφου του.

Μήνες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο 50χρονος γυμναστής φέρεται να είχε σκεφτεί να το πράξει ξανά. Αυτό φαίνεται από ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο πρόβαλλε η εκπομπή του Alpha και το οποίο φέρεται να είχε γράψει ο γυμναστής.

Συγκεκριμένα ο γυμναστής είχε γράψει ένα σημείωμα με κεφαλαία γράμματα σε χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του. Το ιδιόχειρο σημείωμα έγραφε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Το χειρόγραφο σημείωμα φαίνεται ότι είχε συνταχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αίσθηση προκαλεί πως τότε ο αυτόχειρας δεν είχε γράψει κανέναν ως υπαίτιο αποδίδοντας την απόφασή του στη χρήση φαρμάκων.

Τι λέει η 50χρονη που «φωτογράφισε» στο mail του

Μια 50χρονη, πρώην σύντροφό του, «φωτογράφισε» ο γυμναστής στο μέιλ το οποίο έστειλε λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ως υπαίτια για την καταστροφή του που τον οδήγησε στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Με δήλωσή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γυναίκα-αράχνη υποστηρίζει ότι «η κατάχρηση ουσιών είχε επηρεάσει πάρα πολύ και τον χαρακτήρα και την κρίση του», ότι την είχε απειλήσει και ότι «η ζωή μας είχε γίνει κόλαση, τίποτα από όλα όσα έχει γράψει δεν είναι αλήθεια».

Αναλυτικά η δήλωση της:

«Όταν ο αυτόχειρας με προσέγγισε μέσω social media, τίποτα απολύτως δεν προμήνυε όλα όσα ακολούθησαν. Όταν του είπα ότι θα πρέπει να χωρίσουμε, καθώς δεν άντεχα άλλο τη βιαιότητά του, την ακραία ζηλοτυπία του, την εμμονή του, ξεκίνησα να ζω υπό καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για ‘μένα. Με αφορμή την ανθρωποκτονία της άτυχης γυναίκας μέσα στο τσιπουράδικό της, τον Μάρτη που μας πέρασε, μου είπε ότι δεν θα έχω καλύτερη τύχη. Η κατάχρηση ουσιών είχε επηρεάσει πάρα πολύ και τον χαρακτήρα και την κρίση του. Η ζωή μας είχε γίνει κόλαση, τίποτα από όλα όσα έχει γράψει δεν είναι αλήθεια. Τα έκανε όλα για να με εκδικηθεί και να καταστρέψει εμένα και όλα όσα αγαπώ. Με νοιάζουν μόνο τα παιδιά μου, αν δεν είχα την απόλυτη στήριξη των παιδιών μου και του πατέρα τους, δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της γυναίκας, επαναλαμβάνοντας ότι η πελάτισσά του αρνείται όσα της καταλογίζει ο αυτόχειρας γυμναστής και ότι υπάρχει μήνυμά του προς την 50χρονη ότι «χάνει 60.000 ευρώ στο Bitcoin μέσα σε λίγες ώρες».

Ο κ. Κωνσταντίνος Κόλτσης επανέλαβε ότι ο γυμναστής που έβαλε τέλος στη ζωή του είχε στείλει λίγες μέρες νωρίτερα ένα revenge porn βίντεο, με την εντολέα του και τον ίδιο, με παραλήπτες, μεταξύ άλλων, τον πρώην σύζυγο της «γυναίκας-αράχνη» και το σχολείο της κόρης της.