Ακροδεξιός, μέλος της Χρυσής Αυγής και αντιεμβολιαστής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό δελτίο, ο 30χρονος που συνελήφθη για τη φασιστική επίθεση που δέχθηκαν μέλη της ΚΕΕΡΦΑ το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για Έλληνα που ομολόγησε τη συμμετοχή του και ο οποίος είχε προσαχθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Αθήνα και την 25η Μαρτίου του 2019, για επεισόδια σε παρέλαση.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια, όπου και συνελήφθη. Αναγνωρίστηκε από παθόντες και αυτήν την ώρα εξετάζεται στα γραφεία της κρατικής Ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι από τη φασιστική επίθεση τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό» τέσσερις άνθρωποι. Τα βίντεο που δημοσίευσε η ΚΕΕΡΦΑ φαίνεται ομάδα κρανοφόρων να επιτίθεται σε συγκεντρωμένους σε εκδήλωση που γινόταν στο χώρο, με τις σκηνές να είναι αρκετά σκληρές.

Πρώτη επίθεση:Φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·ΗρακλείουΟμάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας.Ολοι και όλες στην Πλατεία Ν. Ηρακλείου τωρα

Posted by Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή on Sunday, October 3, 2021

Fascist attack against KEERFA with the cover of the Theodorikakos Police in New Heraklion SquareKEERFA ( Movement…

Posted by Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή on Sunday, October 3, 2021