Στον Ευαγγελισμό μαζί με τέσσερις συνεργάτες του και τον αδερφό του μεταφέρθηκε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα μπεργκεράδικά του στη Γλυφάδα.

«Μετά από ένα ατύχημα που είχαμε στην κουζίνα, εγώ και άλλοι 4 συνεργάτες μου αλλά και ο αδερφός μου προσήλθαμε στον Ευαγγελισμό για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία μας», έγραψε ο σεφ σε ένα Instastory του.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Παπακώστας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» εξήγησε πώς έγινε το ατύχημα και για ποιο λόγο ξέσπασε η φωτιά που τον οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Είμαι πολύ καλά τώρα», είπε ο Γιώργος Παπακώστας και συνέχισε: «Γενικά, οι κουζίνες είναι ένα επικίνδυνο σπορ και πολύ συχνά υπάρχουν τέτοια ατυχήματα. Ένας λάθος χειρισμός από έναν μάγειρα, ο οποίος πανικοβλήθηκε, δεν πάτησε το κουμπί που έπρεπε και χρειάστηκε να μπω εγώ μέσα. Όταν ένας άνθρωπος είναι επαγγελματίας, έχει εκπαιδεύσει το προσωπικό να ξέρει πως θα διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Εμείς, με το που έγινε αυτό διώξαμε τον κόσμο χωρίς να πανικοβληθούμε και με την ησυχία μας σβήσαμε τη φωτιά και θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά, πολύ σύντομα».