Με περισσότερα από 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Henkel επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των Ελλήνων καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές με έναν ολόκληρο μήνα προσφορών σε αγαπημένες μάρκες καθαριστικών & προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

Από την 1η Μαρτίου και για έναν ολόκληρο μήνα, η Henkel σας δίνει την ευκαιρία να γεμίσετε το καλάθι σας με πακέτα 1+1 δώρο από τις μάρκες απορρυπαντικών Dixan, Persil & Neomat συνδυάζοντας έτσι την ποιότητα με απίστευτα χαμηλές τιμές. Τα πακέτα 1+1 θα τα βρείτε στα ράφια των super market σε όλη τη χώρα.

Για μία ακόμη χρονιά, η Henkel προσκαλεί τους καταναλωτές να επωφεληθούν από το μήνα προσφορών, «ψωνίζοντας ελληνικά» αλλά και «κερδίζοντας διπλά!», αφού περισσότεροι από 50 κωδικοί των απορρυπαντικών & καθαριστικών προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

Ο μήνας προσφορών «Ψωνίζω ελληνικά… κερδίζω διπλά» επιβεβαιώνει την πολιτική της εταιρείας που θέλει να ανταποκρίνεται άμεσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα, για υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.