Οριστική λύση φαίνεται να δίνεται άμεσα στο θέμα έναρξης λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Κρήτη.

Ο διοικητής, Αντώνης Γρηγοράκης, ενημερώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ηρακλείου, Μανώλη Κεφαλογιάννη, για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και τις θετικές εξελίξεις που προέκυψαν για το θέμα αυτό.

Στη συνάντηση του κ. Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Κυριαζίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Χρήστο Σταικούρα συζητήθηκε το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης στην έναρξη λειτουργίας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στην Κρήτη και στον κίνδυνο που αυτή ελλοχεύει.

Ο υπουργός Παιδείας δεσμεύτηκε στον Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι θα προχωρήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη λειτουργίας της καρδιοχειρουργικής κλινικής με την έκδοση των σχετικών αποφάσεων.

Για το λόγο αυτό ο κ. Γρηγοράκης αύριο το πρωί θα μεταβεί στο ΠαΓΝΗ όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο χώρο της κλινικής.

Στη συνέχεια στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το Διοικητή του νοσοκομείου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Την ερχόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, ο κ. Γρηγοράκης θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας στην Αθήνα.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: flashnews.gr