Πήγε στη Γερμανία για να σπουδάσει και ξεκίνησε να εργάζεται ως αρτοποιός στο Ντίσελντορφ. Ο 24χρόνος Σταύρος Ευαγγέλου από την Αθήνα, έχει ξετρελάνει τους Γερμανούς μ τις συνταγές του. Και για αυτό βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αρτοποιός στην Ευρώπη εκπροσωπώντας τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Όπως μετέδωσε ο Alpha σε σχετικό του ρεπορτάζ, το μυστικό υλικό του Σταύρου Ευαγγέλου είναι η μαστίχα και το μαχλέπι κάνοντας τους δύσκολους κατοίκους της Γερμανίας να σχηματίζουν ουρές για ένα σμυρναίικο ψωμί, συνταγή που έρχεται από τον παππού του.

Ο 24χρονος μαζεύει εμπειρίες και βραβεύσεις έτσι ώστε να γυρίσει στην Ελλάδα και ν’ αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση.

fourngrm1