Άνθρωποι όλων των ηλικιών, με δάκρυα στα μάτια, έχουν φτάσει από το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία όπου από τις 10:00 περίπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η σορός του έφτασε συνοδευόμενη υπό τους ήχους της φιλαρμονικής, που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη» και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τον συγκεντρωμένο κόσμο.

apan2

apan3

Η θλίψη και η οδύνη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη είναι εμφανής στα πρόσωπα όλων και ειδικά της μητέρα του, η οποία έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και ψιθυρίζοντας: «Πού πας παιδί μου;». Δύο άλλοι άνθρωποι λιποθύμησαν.

pantelid1

pantelid2

«Δεν υπάρχουν λόγια. Έφυγε ένα αγγελούδι. Δεν επιτρέπεται να χάνονται τέτοια παιδιά. Κανείς δεν μπορούσε να βρει τι τον άγγιζε στον Παντελίδη. Είχε χάρισμα από το Θεό, από τη φύση», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, προσερχόμενος στην εκκλησία όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του. «Είναι αμαρτία. Ένα παιδί 33 χρονών. Τους γονείς του τους γνωρίζω πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

apant5

Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, οπότε έχει προγραμματιστεί η κηδεία, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

pantelid3

pantelid4

apan1

apant1

apant2

apant3

apant4

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος