Την πρώτη της κατάθεση, αν και ακόμα παραμένει σε κατάσταση σοκ, έδωσε στους αρμόδιους αξιωματικούς της αστυνομίας η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, η νεαρή κοπέλα που βρισκόταν μέσα στο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Όπως είπε στους αστυνομικούς εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Παράλληλα, η 21χρονη κοπέλα αποκάλυψε στις Αρχές ότι λίγο πριν γίνει το τροχαίο, το αυτοκίνητο του Παντελίδη είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, αλλά και πως ούτε η ίδια αλλά ούτε και τα δυο άτομα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν φορούσαν ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θα την επισκεφτούν ξανά αύριο στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το φονικό τροχαίο.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό το μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη βρίσκεται σε μάντρα στη Βουλιαγμένη. Η αστυνομία μετέφερε στο συγκεκριμένο σημείο το τζιπ καθώς το όχημα αναμένεται να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες της Τροχαίας, προκείμενου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης.