Για αύριο προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Για την Αττική αύριο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με
σποραδικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κατά τις μεσημεριανές και
απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές, κατά διαστήματα καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 29 βαθμούς κελσιου.

Μακεδονία, Θράκη
Τοπικές νεφώσεις με βροχές ενώ κατά διαστήματα θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά ενώ αναμένεται να εξασθενίσουν το βράδυ. Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Για αύριο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς κελσιου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και πρόσκαιρα το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: ασθενείς και τοπικά στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς κελσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στην Κρήτη έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 33 βαθμούς κελσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς κελσιου.