Υπό νέα διεύθυνση και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες λειτουργεί αυτό το καλοκαίρι το ξενοδοχείο 4 αστέρων Messina Mare Seaside Hotel, που ανήκει στο γκρουπ της Euroxenia. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από την Κυπαρισσία.
Το ξενοδοχείο
Το Messina Mare είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα 66 ευρύχωρα διαμερίσματα και δωμάτια του εγγυώνται άνετη και ποιοτική φιλοξενία. Στα 10 νεοκλασικά κτίρια που αποτελούν το συγκρότημα τα δωμάτια μοιράζονται τα 38 deluxe studios, 10 διαμερίσματα, 18 μεζονέτες 2 επιπέδων ενώ υπάρχουν δωμάτια για μη καπνίζοντες και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για ΑΜΕΑ. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα την θάλασσα ή τον κήπο ενώ το δυνατό σημείο του Messina Mare είναι η υπέροχη θέα στη θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα από το χώρο της πισίνας, του μπαρ και του εστιατορίου καθώς και η οργανωμένη παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις ανέσεις.
Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και τοπική γαστρονομία
Η παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο είναι πλέον οργανωμένη με πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ υπάρχει beach bar και σέρβις. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο επισιτιστικό τμήμα του ξενοδοχείου και προσφέρεται πλούσιο ελληνικό πρωινό σε μπουφέ, ενώ ξεκινά η λειτουργία a la carte εστιατορίου. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ημιδιατροφή και να δοκιμάσουν από τον μπουφέ παραδοσιακή ελληνική κουζίνα αλλά και διεθνείς γεύσεις. Όλα είναι μαγειρεμένα με συνταγές και προϊόντα από την περιοχή και περιλαμβάνουν πολλά παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας όπως, δίπλες, τυριά, μέλι, γλυκά, μυρωδικά, λαχανικά κ.α. σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής οικονομίας.
«Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στη Μεσσηνία, αξιοποιώντας το μεγάλο ρεύμα δημοσιότητας που έχει δοθεί τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή μας αλλά και λόγω της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης από την Αττική, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Η αεροπορική σύνδεση με τις αγορές του εξωτερικού είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για τη διαμόρφωση της εμπορικής μας πολιτικής μιας και έχουμε τη δυνατότητα προσέλκυσης εισερχόμενου τουρισμού που φτάνει στο διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και πρόσφατα απευθείας από τη Μόσχα» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Euroxenia Μιχάλης Τοανόγλου.