Ένας υπάλληλος δήμου στη Χαλκιδική δέχτηκε επίθεση με φτυάρι, ενώ επόπτευε τα αντιπλημμυρικά έργα. Ο Νίκος Ουζούνης μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για το περιστατικό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της έντονης νεροποντής που εκδηλώθηκε στα Νέα Μουδανιά.

Μαζί του ήταν και ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, και πήγαιναν στα αντλιοστάσια για να κάνουν τον έλεγχο.

Όπως ανέφερε ο κ. Ουζούνης, το βράδυ της επίθεσης ήταν μαζί με άλλους υπαλλήλους του δήμου και κάποια στιγμή πλήθος από καταστηματάρχες που τον αναγνώρισε άρχισε να παραπονιέται για τις αντλίες. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος στις κάμερες, κάποιος από τους καταστηματάρχες τον χτύπησε με ένα φτυάρι. «Μου είπε “φύγε από εδώ μην σου δώσω μια με το φτυάρι και σε σακατέψω”. Ξαφνικά σηκώνει το φτυάρι και με χτυπάει στο κεφάλι. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, προσπαθώ να σωθώ. Μετά ήρθαν άλλα δύο άτομα και με χτύπησαν και αυτά», ανέφερε.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ανέφερε ότι δεν έχει σημειωθεί ξανά τέτοιο περιστατικό. «Ήμασταν όλοι εκεί για να μην πλημμυρίσει η περιοχή μας και δεχτήκαμε επίθεση».