Μέσα σε κλίμα πόνου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά η κηδεία του Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, του 31χρονου αστυνομικού που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά.

Την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον άτυχο αστυνομικό που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Στην συνέχεια το φέρετρο «ντύθηκε» με την ελληνική σημαία, ενώ ο κόσμος φώναξε «αθάνατος».

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών.

Όπως αναφέρει το star-fm.gr, ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, του Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες:

«Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει»

Συγχωριανός του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού μίλησε γι’ αυτόν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» λέγοντας: «Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει. Ερχόταν βοηθούσε, δούλευε, έβγαζε το μεροκάματό του, ήταν βιοπαλαιστής κι αυτός. Ήθελε να φύγει από το χωριό κι έγινε αστυνομικός. Αλλά εκεί, στο αθηναϊκό κράτος τους δίνουν τρεις και μία, ίσα ίσα να βγάζουν τα ενοίκια. Έκανε και δεύτερη δουλειά, κι άλλα παιδιά αστυνομικοί που έχω ακούσει έκαναν και τρίτες δουλειές να ορθοποδήσουν».

«Ένα παιδί μάλαμα, άγγελος με το όνομα. Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί εδώ στο χωριό μας […] το χωριό είναι στα μαύρα του. Πενθεί όλο το χωριό» συμπλήρωσε.