Ο 20χρονος Εμμανουήλ, αλβανικής καταγωγής, που ζει μόνιμα στο Ναύπλιο, αποφάσισε να γίνει Χριστιανός Ορθόδοξος, με τη βάφτισή του να γίνεται την Κυριακή (14/01) στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Οι φίλοι και οι συγγενείς του 20χρονου, που βρέθηκαν εκεί, έζησαν μία ιδιαίτερη μέρα, καθώς ο εφημέριος του ναού, π. Ελευθέριος Μίχος, τέλεσε τη βάφτιση του Εμμανουήλ στο βαπτιστήριο ενηλίκων του Ιερού Ναού.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο 20χρονος Εμμανουήλ δέχθηκε χθες το ιερό βάπτισμα, αφού είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει Χριστιανός Ορθόδοξος. Η ξεχωριστή τελετή συγκίνησε όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή, ενώ ο Εμμανουήλ άνοιξε ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή του.

Είναι επίσης, συγκινητικό, ότι ανάδοχοι υπήρξαν 27 νέα παιδιά, συμμαθητές και φίλοι του Εμμανουήλ, οι οποίοι με πολλή χαρά, αγάπη και προθυμία, θέλησαν να γίνουν νονοί του. «Εύχομαι στον νεοφώτιστο Εμμανουήλ, η νέα του πορεία να είναι φωτισμένη και αγιασμένη και στα 27 νέα παιδιά, που έγιναν σήμερα ανάδοχοι, πολλά συγχαρητήρια και να είναι ευλογημένα στην ζωή τους» δήλωσε ο π. Ελευθέριος Μίχος.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση: