Τους 15 έφθασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες που «έπνιξαν» ολόκληρα χωριά και συνοικίες στη Θεσσαλία.

Η 15η σορός εντοπίστηκε από το Λιμενικό στον Παγασητικό Κόλπο και ανήκει σε έναν 42χρονο.

Περισυνελλέγη από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 42χρονου και τον αναγνώρισαν, σύμφωνα με το gegonota.news.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας παρασύρθηκε στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη το πρωί, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή και χάθηκε μπροστά από τα μάτια του 17χρονου γιου του, ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως λίγες ώρες πριν ο γιος και η κόρη του είχαν βγεί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και είχαν μιλήσει.

Ο γιος του αγνοούμενου τόνισε με παράπονο ότι: «Δεν έχει έρθει κανείς άλλος να μας βοηθήσει. Είμαστε όλοι μέρα στο ποτάμι και τον ψάχνουμε. Σκάβουμε με τα χέρια μας και δεν βρίσκουμε τίποτα.

«Τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν κρεμασμένος στην πόρτα. Μόλις άκουσε από τη φωνή μου ότι είμαι καλά, μου είπε ‘δεν αντέχω άλλο’ και άφησε τα χέρια του. Εγώ κατάφερα να βγω. Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο, δεν τον ξαναείδα. Τον πήρε ο χείμαρρος», πρόσθεσε.

Στο ίδιο κανάλι μίλησε και η αδερφή του αγνοούμενου. Η ίδια είπε: «Βρήκαμε μόνο το παντελόνι του, σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το αυτοκίνητο. Ξέραμε ότι ζωντανό δεν θα τον βρούμε, αλλά ας τον βρίσκαμε. Δεν έχουμε εγκαταλείψει την ελπίδα μας, θέλουμε να τον βρούμε».

«Ας έρθει να μας βοηθήσει κάποιος», κατέληξε η αδερφή του αγνοούμενου.

Λίγες ώρες μετά ο 42χρονος βρέθηκε και έγινε έτσι ο 15ος άνθρωπος χάνει τη ζωή του από την φονική κακοκαιρία Daniel.

Το μεσημέρι εντοπίστηκαν νεκροί μητέρα και γιος που αγνοούνταν στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Νωρίτερα βρέθηκε νεκρός 58χρονος άνδρας που αγνοούνταν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Οι αγνοούμενοι είναι πλέον δύο.