Υλικά
- 100 γρ. μανιτάρια champignon κομμένα σε διάφορα σχήματα
- 100 γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε διάφορα σχήματα
- 100 γρ. μανιτάρια Portobello κομμένα σε διάφορα σχήματα
- 1 μάτσο ρόκα
- 100 γρ. κατίκι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι βαλσάμικο
- Θυμάρι
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι αφού έχει κάψει πολύ καλά ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και όλα τα μπαχαρικά.
- Σβήνουμε με το βαλσάμικο και τα αναποδογυρίζουμε όλα σε μία μπασίνα.
- Προσθέτουμε τη ρόκα και το κατίκι ανακατεύοντας καλά και σερβίρουμε.