Υλικά
- 4 κότσια αρνίσια
- 3 πιπεριές χρωµατιστές σε κύβους
- 3 καρότα σε φέτες
- 2 πατάτες σε μεγάλους κύβους
- 1 κολοκυθάκι σε ροδέλες
- 10 μανιτάρια ολόκληρα
- 1 ρίζα φινόκιο σε κύβους
- 2 ποτήρια χυµό πορτοκαλιού
- ξύσµα πορτοκαλιού
- 8 κ.γλ. µέλι
- 500 ml ζωµό λαχανικών
- 1 κ.γλ. κοφτό κανέλα
- 1 κ.γλ. κόλιαντρο
- 1 κ.σουπας κορν φλάουρ
- ½ κ.γλ. µπαχάρι
- 4 εκ. τζίντζερ τριµµένο
- ½ κ.γλ. κοφτό γλυκάνισο
- ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- . Αλατοπιπερώνουµε το κότσι και το πουδράρουµε µε αλεύρι.
- Το σοτάρουµε µε λάδι και σβήνουµε µε το χυµό πορτοκαλιού.
- Ρίχνουµε το τζίντζερ, το ξύσµα πορτοκαλιού, το ζωµό λαχανικων . Βράζουµε µέχρι να µαλακώσει το κρέας.
- Προς το τέλος, ρίχνουµε όλα τα µπαχαρικά, λίγο ακόµα αλάτι και πιπέρι και βράζουµε για ένα τέταρτο. Βγάζουµε το κότσι και στο ζωμοί ρίχνουµε όλα τα λαχανικά, αφού πρώτα τα έχουµε σοτάρει σε τηγάνι.
- Αφήνουµε να βράσουν για ένα τέταρτο και δένουµε τη σάλτσα µε κορν φλάουρ. Στο τέλος, προσθέτουµε το µέλι. Σερβίρουµε µε γιαούρτι.