Υλικά

  • 50 gr βούτυρο μαλακωμένο
  • 250 gr ζάχαρη καστανή
  • 1 αυγό
  • 2 gr μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 2 gr σκόνη κανέλα
  • 80 gr σταφίδες ξανθές βουτηγμένες σε ρούμι για 6 ώρες
  • 80 gr ψίχα καρυδιού
  • 1 gr άρωμα βανίλιας
  • 100 gr τρίμμα ψίχας λευκού ψωμιού
  • 12 μήλα ολόκληρα golden ή grand smith ή 16 φιρίκια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο την ζάχαρη και το αυγό με σύρμα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το μοσχοκάρυδο, την κανέλα τις σταφίδες, το άρωμα βανί�