Υλικά
- 50 gr βούτυρο μαλακωμένο
- 250 gr ζάχαρη καστανή
- 1 αυγό
- 2 gr μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 2 gr σκόνη κανέλα
- 80 gr σταφίδες ξανθές βουτηγμένες σε ρούμι για 6 ώρες
- 80 gr ψίχα καρυδιού
- 1 gr άρωμα βανίλιας
- 100 gr τρίμμα ψίχας λευκού ψωμιού
- 12 μήλα ολόκληρα golden ή grand smith ή 16 φιρίκια
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο την ζάχαρη και το αυγό με σύρμα.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το μοσχοκάρυδο, την κανέλα τις σταφίδες, το άρωμα βανί�