Υλικά
- 200 γρ. Αλεύρι σκληρό
- 125 γρ. Βούτυρο
- 1 Αυγό
- 70 γρ. Ζάχαρη λευκή
- 70 γρ. Ζάχαρη μαύρη
- 65 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 50 γρ. Σοκολάτα σε σταγόνες επιλογής μας
- 100 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα σόδα
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τις σοκολάτες και τα δημητριακά για 2 λεπτά.
- Αφού χτυπηθούν προσθέτουμε τις σοκολάτες και τα δημητριακά και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι το μίγμα έως ότου ανακατευτούν όλα πολύ καλά.
- Βάζουμε με το κουτάλι μία ποσότητα στο ταψί μας η οποία είναι στο μέγεθος όσο ένα μεγάλο σοκολατάκι και αφήνουμε περίπου 3 δάχτυλα απόσταση από κάθε πλευρά.