Υλικά

  • 200 γρ. Αλεύρι σκληρό
  • 125 γρ. Βούτυρο
  • 1 Αυγό
  • 70 γρ. Ζάχαρη λευκή
  • 70 γρ. Ζάχαρη μαύρη
  • 65 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 50 γρ. Σοκολάτα σε σταγόνες επιλογής μας
  • 100 γρ. μαύρη σοκολάτα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα σόδα
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τις σοκολάτες και τα δημητριακά για 2 λεπτά.
  2. Αφού χτυπηθούν προσθέτουμε τις σοκολάτες και τα δημητριακά και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι το μίγμα έως ότου ανακατευτούν όλα πολύ καλά.
  3. Βάζουμε με το κουτάλι μία ποσότητα στο ταψί μας η οποία είναι στο μέγεθος όσο ένα μεγάλο σοκολατάκι και αφήνουμε περίπου 3 δάχτυλα απόσταση από κάθε πλευρά.