Υλικά
- 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- χυμό 2 λεμονιών
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
- Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
- Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιούν το νερό τους προσθέτουμε το λεμόνι. Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.