Υλικά
- 500 ml φρέσκια κρέμα
- 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γραμμάρια γιαούρτι κανονικό
- 2 φακελάκια βανίλια
- 2 φακελάκια ζελατίνη
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια νερό ζεστό
- 1 κουτί μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
- Διαλύουμε στο νερό τη ζελατίνη και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Στο μεταξύ, χτυπάμε στο μίξερ τη φρέσκια κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί.
- Ανακατεύουμε τη διαλυμένη ζελατίνη με τη ζάχαρη, τα γιαούρτια και τη βανίλια και έπειτα προσθέτουμε και τη φρέσκια κρέμα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να πήξει. Βάζουμε από πάνω τη μαρμελάδα και σερβίρουμε.