Υλικά
- 500 γρ. βίδες
- 250 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. τοματίνια κονφί
- 70 γρ. ελιές καλαμών (βγάζουμε τα κουκούτσια)
- 1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
- 10 φύλλα μέντα
- 1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- αλάτι
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.