Υλικά

  • 500 γρ. βίδες
  • 250 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 200 γρ. τοματίνια κονφί
  • 70 γρ. ελιές καλαμών (βγάζουμε τα κουκούτσια)
  • 1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
  • 10 φύλλα μέντα
  • 1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • αλάτι
  • λίγο πιπέρι

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό και τσιγαρίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.