Υλικά
- 450 γρ. μεγάλες γαρίδες
- 2 πιπεριές καυτερές
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφαιρώντας το έντερο, τα κεφάλια και το κέλυφος, κρατώντας μόνο τις ουρές. Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τους σπόρους. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες, το σκόρδο, τις πιπεριές και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 -5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται και σερβίρουμε αμέσως.