Υλικά
- 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες
- 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους
- 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- Σέλινο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα
- ηλιέλαιο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις γαρίδες, το σέλινο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτετε την παρμεζάνα και πλάθετε τις κροκέτες.
- Ρίχνετε το ηλιέλαιο στο τηγάνι πάνω από τη μέση και ζεσταίνετε σε υψηλή φωτιά.
- Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν, περίπου πέντε λεπτά σε κάθε πλευρά.