Υλικά

  • 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες
  • 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • Σέλινο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα
  • ηλιέλαιο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις γαρίδες, το σέλινο, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Προσθέτετε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Προσθέτετε την παρμεζάνα και πλάθετε τις κροκέτες.
  3. Ρίχνετε το ηλιέλαιο στο τηγάνι πάνω από τη μέση και ζεσταίνετε σε υψηλή φωτιά.
  4. Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν, περίπου πέντε λεπτά σε κάθε πλευρά.