Υλικά
- 60 γραμμάρια αλεύρι
- 4 μήλα καθαρισμένα
- 2 κουταλιές κονιάκ
- 90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
- 3 ασπράδια αυγών
Εκτέλεση
- Για να φτιάξετε τη ζύμη ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα ασπράδια μέχρι να χυλώσουν.
- Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
- Κόβετε τα μήλα σε ροδέλες, τις ραντίζετε με το κονιάκ, τις βουτάτε στη ζύμη και πριν κάψει το λάδι τις τηγανίζετε.
- Όταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες. Μπορείτε να τις γαρνίρετε όπως σας αρέσει.
- Ένας τρόπος είναι με μέλι και κανέλλα, ή ακόμα και με λίγη ζάχαρη και κανέλλα.