Υλικά
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κορν φλάουερ
- 3 αυγά
- ελάχιστο αλάτι
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια με το αλάτι στο μίξερ ώσπου να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
- Χαμηλώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε έναν έναν τους κρόκους και τη ζάχαρη.
- Αναμειγνύετε το κορν φλάουερ και το μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένα και προσθέτετε το βούτυρο με το γάλα στο προηγούμενο μείγμα.
- Το τοποθετείτε σε δύο στρογγυλά ταψάκια 20 εκ. ελαφρώς βουτυρωμένα, και ψήνετε για 20-25 λεπτά.
- Βγάζετε από τον φούρνο και αφήνετε να κρυώσουν.