Υλικά
- 1 κιλό στρογγυλές πατατούλες για φούρνο
- Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
- Χυμός από 2 πορτοκάλια
- Χυμός από 2 λεμόνια
- Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- άνηθος
Εκτέλεση
- Πλένετε καλά τις πατάτες, τις βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Τις σκεπάζετε καλά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 30 λεπτά ξεσκέπαστες.
- Τις γυρίζετε και από τις δύο πλευρές, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα και τις σερβίρετε με άνηθο.