Υλικά
- 1 κεφάλι κουνουπίδι
- 2-4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 170 γραμμάρια γιαούρτι
- 2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
- Τοποθετείτε το κουνουπίδι σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.
- Ρίχνετε το ελαιόλαδο πάνω στο κουνουπίδι και με τα χέρια σας αλείφετε το κουνουπίδι.
- Πασπαλίζετε το κουνουπίδι με αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνετε για 25 με 30 λεπτά στη μέση του φούρνου μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ καφετί χρώμα.
- Εν τω μεταξύ ανακατεύετε το ψιλοκομμένο μαϊντανό με το γιαούρτι.
- Κόβετε το κουνουπίδι σε μερίδες και σερβίρετε με γιαούρτι και μαϊντανό.