Υλικά
- 3 φλυτζάνια σοκολάτα ψιλοκομμένη κουβερτούρα σοκολάτα μαύρη ή γάλακτος ή λευκή
- 1 φλιτζάνι αποξηραμένα φρούτα (κεράσια, φράουλες, κράνμπερι, σταφίδες, ρόδι)
- 1 φλιτζάνι καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντούκια χοντροκομμένα
- Θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
- Απλώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει καλά.
- Στη συνέχεια αφαιρείτε τη σοκολάτα από τη θερμότητα και απλώνετε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω στο φύλλο λαδόκολλας.
- Με μια μεταλλική σπάτουλα απλώνετε τη σοκολάτα σε όλη την επιφάνεια λαδόκολλας μέχρι να έχει 1 εκ. πάχος.
- Αμέσως πασπαλίζετε τη λιωμένη σοκολάτα με τα αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, και το αλάτι.
- Τη βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει αρκετά.
- Αφαιρείτε από το ψυγείο και σπάτε σε κομμάτια.