Υλικά
- 1 κιλό μπέικον σε φέτες
- 1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετείτε τη σχάρα στη μέση.
- Ανακατεύετε μαζί τη ζάχαρη και το σιρόπι σφενδάμου σε ένα μέτριο μπολ.
- Απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και τοποθετείτε τις λωρίδες μπέικον τη μια δίπλα στην άλλη.
- Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο απλώνετε το μείγμα ζάχαρηε σε κάθε λωρίδα μπέικον και από τις δυο πλευρές.
- Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν για 15 λεπτά πριν το σερβίρετε.